Welkom bij  Hairwego,

 

Door onze jarenlange ervaring hebben wij voor u een zorgvuldig stappenplan ontwikkeld, bestaande uit een intakegesprek, een pasafspraak en eventueel een vervolgafspraak.

 

1) Intakegesprek : 

Samen plannen wij een intake gesprek in. In dit gesprek proberen wij zo goed mogelijk informatie te verzamelen zodat we een goed behandelplan kunnen opstellen. Ook kunt u in het intakegesprek al uw vragen en wensen met ons bespreken. Op uw verzoek kunnen wij een huidanalyse doen. Met deze hoofdhuidanalyse onderzoeken we de exacte oorzaak van uw haarverlies. Wellicht is een pruik of haarwerk (nog) niet nodig. Mocht dit wel het geval zijn dan nemen wij uw hoofdmaat op, bepalen de kleur die bij u past en bespreken het model van uw op maat gemaakte pruik of haarwerk.

 

2) Pasafspraak : 

Na het intakegesprek plannen we een pasafspraak in onze kapsalon in Hoorn. Bij deze afspraak nemen wij de tijd en passen wij een paar verschillende pruiken die wij voor u hebben uitgezocht. Als het nodig is dan verven, knippen of snijden wij uw haarwerk of pruik of maat. Graag informeren wij u dan ook over het onderhoud van de pruik denk bijvoorbeeld aan wassen, en stylen.

 

3) Vergoeding : 

Vanuit uw basisverzekekering ontvangt u een vergoeding dit jaar van €436,-  van uw zorgverzekeraar. 

Bent u aanvullend verzekerd dan heeft u recht op een hogere vergoeding. Of u aanvullend verzekerd bent hangt af van uw polis. Wij gaan bij uw zorgverzekering na of u aanvullend verzekerd bent en zo ja wat u naast uw basisverzekering extra vergoed kunt krijgen. Daar hoeft u dus zelf niet achteraan. 

 

4) Eventuele vervolgafspraak : 

Een vervolgafspraak kunnen wij in overleg met u inplannen om te vernemen hoe uw haarwerk of pruik op maat bevalt. Misschien heeft u dan nog vragen over het onderhoud of het gebruik ervan.

 

5) Nazorg

Na het plaatsen van het haarwerk blijven we beschikbaar voor vragen of herstelwerkzaamheden. Daarnaast informeren we u over de juiste verzorging voor uw haarwerk. 

 

U kunt te alle tijden contact met ons opnemen voor vragen.