Onze service

Verzending & bezorging
De verzendtijd bedraagt afhankelijk van het product minder dan drie (3) werkdagen nádat de betaling van het verschuldigde bedrag is ontvangen op rekening van Hairwego. Deze termijn geldt als richtlijn en niet als bindend. Ten allen tijde wordt een redelijkheid nagestreefd en overtreding van de genoemde drie werkdagen worden altijd via email aan de klant gemeld. In het uitzonderlijke geval dat het artikel niet meer leverbaar is, behoudt Hairwego zich te aller tijden het recht om naar keuze van de klant, hetzij voor gratis herlevering zorgen van een vergelijkbaar product qua kwaliteit en prijs, hetzij de koper te crediteren voor het betaalde bedrag.
Retouren & ruilen
Bestellingen mogen binnen 8 dagen teruggestuurd worden, mits onbeschadigd en ongeopend. Voor waveproducten geldt uit hygiène overwegingen dat deze niet gedragen mogen zijn en verder ook niet behandeld (natgemaakt, geverfd, getangd, gestijld, geknipt etc) mogen zijn. Op maat bestelde lacewigs kunnen niet geruild worden. Hairwego behoudt zich het recht voor om geretourneerde artikelen in de vorm van een tegoedbon uit te keren.
Productaanbod
Het aanbod bevat een zo duidelijk mogelijke omschrijving van de producten, indien mogelijk voorzien van waarheidsgetrouwe afbeeldingen. In sommige gevallen zijn de afbeeldingen indicatief, en is enige afwijking van de afbeeldingen mogelijk, vanwege het feit dat we natuurlijke producten aanbieden. Kennelijke vergissingen of fouten in het aanbod binden Hairwego niet.
Betaling, prijzen & aanbiedingen
Alle prijzen op deze website zijn inclusief BTW.
Fouten in prijzen binden Hairwego niet, mits verzending van de bestelling nog niet heeft plaatsgevonden.
Privacy
Deze website gebruikt cookies. Verder worden persoonsgegevens opgeslagen die bij het aanmaken van een account of plaatsen van een bestelling door een bezoeker worden ingevoerd. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het verwerken van bestellingen en het bijhouden van een administratie. Indien een bezoeker heeft aangegeven op de hoogte te willen blijven van onze acties en aanbiedingen, zullen wij periodiek promoties en aanbiedingen sturen tenzij de bezoeker zich daarvoor afmeld.