-44.44%

Waist slimmer

Je kent het wel: die jurk ís gewoon jouw maat, maar toch krijg je de rits niet dicht. Met dit superhandige latex corset zorg je dat je niet meer met een wijde trui naar feestjes hoeft te gaan, maar gewoon die galajurk aan kunt trekken. Verkrijgbaar in de maten XS-6XXL.

Op voorraad
SKU
WV.FBS.003
Actieprijs € 25,00 Regular Price € 45,00

Vragen

Welke haarlengte heb ik nodig?

Wat is het verschil tussen virgin, remy en synthetisch haar?

Hoe lang gaat het haar mee?

Wat is de beste manier om het haar te verzorgen?


Verzenden doen wij binnen 1 werkdag.

Je kunt ons bellen voor meer informatie over onze producten.

Ruilen kan binnen 8 dagen. Zie onze voorwaarden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

De waist slimmer is een corset waarmee je buikomvang met centimeters tegelijk afneemt, bedoeld om te dragen onder een mooie jurk of strak truitje, of tijdens het sporten. Het corset kan gewassen worden in handlauw water en heeft vier verschillende standen, waardoor je het naar wens kunt dragen.

Dankzij het verstelbare sluitsysteem kun je deze waist slimmer strakker dragen dan bijvoorbeeld een corrigerende slip en zakt het corset niet af.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Waist slimmer

Verzending & bezorging
De verzendtijd bedraagt afhankelijk van het product minder dan drie (3) werkdagen nádat de betaling van het verschuldigde bedrag is ontvangen op rekening van Hairwego. Deze termijn geldt als richtlijn en niet als bindend. Ten allen tijde wordt een redelijkheid nagestreefd en overtreding van de genoemde drie werkdagen worden altijd via email aan de klant gemeld. In het uitzonderlijke geval dat het artikel niet meer leverbaar is, behoudt Hairwego zich te aller tijden het recht om naar keuze van de klant, hetzij voor gratis herlevering zorgen van een vergelijkbaar product qua kwaliteit en prijs, hetzij de koper te crediteren voor het betaalde bedrag.