Nieuw

U-part wig brazilian kinky straight

Deze pruiken van natuurlijk haar bieden je binnen no time een prachtige volle haardos die niet van echt te onderscheiden is en waar je ook nog eens weinig onderhoud aan hebt (yay!).

Het mooie van deze zogenaamde u-part wigs is dat ze dankzij hun vorm deels onder je hoofdhaar vallen, waardoor de randen van de pruik verborgen worden met je eigen haar.

Bekijk ook ons filmpje om te zien hoe je deze pruik aanbrengt en vermengt met je eigen haar.

Verkrijgbaar in verschillende lengtes.

Op voorraad
SKU
U-part wig brazilian kinky straight
€ 129,00

Vragen

Welke haarlengte heb ik nodig?

Wat is het verschil tussen virgin, remy en synthetisch haar?

Hoe lang gaat het haar mee?

Wat is de beste manier om het haar te verzorgen?


Verzenden doen wij binnen 1 werkdag.

Je kunt ons bellen voor meer informatie over onze producten.

Ruilen kan binnen 8 dagen. Zie onze voorwaarden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Haar uit Brazilië heeft een ijzersterke reputatie vanwege de prachtige structuur en de stevigheid van het haar, zonder dat het zwaar is. Het haar mengt zich onopvallend met je eigen haar en voelt natuurlijk aan.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:U-part wig brazilian kinky straight

Verzending & bezorging
De verzendtijd bedraagt afhankelijk van het product minder dan drie (3) werkdagen nádat de betaling van het verschuldigde bedrag is ontvangen op rekening van Hairwego. Deze termijn geldt als richtlijn en niet als bindend. Ten allen tijde wordt een redelijkheid nagestreefd en overtreding van de genoemde drie werkdagen worden altijd via email aan de klant gemeld. In het uitzonderlijke geval dat het artikel niet meer leverbaar is, behoudt Hairwego zich te aller tijden het recht om naar keuze van de klant, hetzij voor gratis herlevering zorgen van een vergelijkbaar product qua kwaliteit en prijs, hetzij de koper te crediteren voor het betaalde bedrag.